• 100% natuurlijke producten
  • Gratis advies
  • Professionele begeleiding
  • Holistisch dierentherapeut
Home » Webshop » Voedingssupplementen » Honden » Organimal

Organimal

Als baasje wil je natuurlijk het beste voor je huisdier. Toch krijgt jouw huisdier veel schadelijke stoffen binnen zonder dat je dit beseft. Wanneer er dan klachten zijn, krijgt het ironisch genoeg nog meer schadelijke stoffen binnen via de chemische producten die de klachten moeten verhelpen. De negatieve effecten en bijwerkingen van deze middelen leiden vaak op korte èn lange termijn weer tot nieuwe klachten, die dan opnieuw met chemische producten worden behandeld.

Bij Organimal willen we deze vicieuze cirkel graag doorbreken. Onze huisdieren kunnen zelf niet kiezen, maar wij wel. Reguliere medicatie heeft ons als maatschappij veel goeds gebracht en veel mensen en dieren worden er mee geholpen. Maar we beseffen ook dat er vaak onnodig gebruik van wordt gemaakt, met alle gevolgen van dien.

Gelukkig voorziet de natuur ons van talloze ingrediënten voor het behoud van een optimaal functionerend lichaam. Waar de maatschappij dit veelal negeert en vaak voor de chemische alternatieven kiest, doet Organimal dat niet. Via een holistische aanpak met natuurlijke supplementen & voeding, deskundig advies en goede begeleiding, zijn wij jarenlang in staat gebleken huisdieren te helpen weer volledig terug in balans te komen. Organimal® helpt jouw huisdier op natuurlijke wijze weer op de been.