• 100% natuurlijke producten
  • Gratis advies
  • Professionele begeleiding
  • Holistisch dierentherapeut

Honden

Zowel Homeopathie als Fytotherapie zijn een therapie gebaseerd op kruidentincturen ter ondersteuning van de gezondheid van dieren.
Met Homeopathie of Fytotherapie kunnen verschillende klachten en aandoeningen bij alle dieren, zowel chronische als ook acute, hersteld en/of verbeterd worden, zoals maag/darm klachten, spijsverteringsklachten, Stress, depressie,  ADHD/ADD, artrose, osteoporose, hartproblemen, huidklachten, degeneratieve aandoeningen enz.

Vooral bij chronische aandoeningen hebben ze veel te bieden, omdat de kwaliteit van het leven hiermee aanzienlijk vergroot kan worden. Er wordt vooral veel vooruitgang geboekt als kruidenpreparaten professioneel worden gecombineerd met natuurvoedingsadviezen en aanpassing van de leefstijl van het dier. Soms kan het gebruik van reguliere geneesmiddelen, overleg met de dierenarts!, zelfs volledig afgebouwd of verminderd worden. 

Hieronder een overzicht van de merken Homeopathie en Fytotherapie die wij aanbieden. Klik op een van de merken om ons aanbod in te zien.